Prodeca Generalitat de Catalunya

Seminari TAIWAN: OPORTUNITATS EN UN MERCAT DE SOFISTICACIÓ
Barcelona, 17 de setembre de 2019

Taiwan presenta una demanda potencial d'aliments i begudes superior a les exportacions que actualment es realitzen des de Catalunya. Els principals productes catalans presents en aquest mercat són la carn, l'oli d'oliva i els vins; també s'hi exporten xocolates, peix congelat, preparats alimentaris, sucs de fruita, cafès i tes entre altres.

Es tracta d'un mercat sofisticat, on el consumidor cada vegada més s'interessa per trobar informació dels productes i les marques a l'hora de decidir-ne la compra.

PROGRAMA PREVIST

Prodeca, en col·laboració amb PIMEC i Foment del Treball, així com Taiwan Trade Center Barcelona Taitra, organitzen el seminari TAIWAN: OPORTUNITATS EN UN MERCAT DE SOFISTICACIÓ, adreçat a empreses del sector de l'alimentació i begudes.

El Seminari tindrà lloc a la seu de Prodeca (Gran Via de les Corts Catalanes, 620, pral, Barcelona) el dimarts 17 de setembre al matí.

L'objectiu és donar a conèixer les oportunitats que presenta Taiwan per a aquest sector, les estratègies de posicionament de productes i la proposta de participació en el projecte CLUB TAIWAN Catalunya per a iniciar les exportacions a aquest mercat i incrementar el valor percebuts dels aliments i begudes catalans per part del consumidor de Taiwan.

  1. 10:30h Benvinguda als assistents per part de Ramon Sentmarti, director gerent de Prodeca, acompanyat de representants de Foment del Treball, Pimec i Taiwan Trade Center Barcelona
  2. 11:00h Taiwan, un mercat d'oportunitats per a fiançar relacions comercials, a càrrec de l'Ambaixador Sr. José María Liu, Representant de Taiwan a Espanya
  3. 12:00h Club Taiwan Catalunya, una cooperació entre Prodeca, Carrefour Taiwan i Wowprime per a acostar els productes catalans al consumidor de Taiwan.
  4. 12:30h Torn obert de preguntes
  5. 13:00h Fi del seminari

INSCRIPCIONS

Les empreses interessades a assistir a aquest seminari es poden inscriure a través de l'enllaç que trobaran al final d'aquesta convocatòria.

L'assistència és gratuïta, i subjecta a aforament de la sala.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació o aclariments, podeu posar-vos en contacte amb:

Susanna Barquín
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei