Prodeca Generalitat de Catalunya

MERCAT DE MERCATS '19
Barcelona, del 18 al 20 d'octubre

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, coordina la participació agrupada de Productors de Proximitat a MERCAT DE MERCATS 2019 que se celebrarà a Barcelona (a la Plaça de la Catedral) del 18 al 20 d'octubre de 2019.

Enguany, Mercat de Mercats celebra 10 anys. L'edició de 2019 serà especial ja que la fira vol posar l'accent en la seva filosofia fundacional: donar valor als productes del territori i avançar en el repte de la sostenibilitat com a única eina per a un futur millor.

DADES DE L'ESDEVENIMENT

Concepte

Recreació d'un autèntic Mercat, amb prop d'un centenar de parades on es vendrà i promocionarà el producte, es faran degustacions, vins i caves, etc.

Dates

Del 18 al 20 d'octubre de 2019

Horaris firals

18 d'octubre d'11.00 a 22:00
19 d'octubre d'11.00 a 22.00
20 d'octubre d'11.00 a 21.00h

Previsió de visitants

Més de 260.000

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Cada empresa disposarà d'un espai aproximat de 3 x 2,5 m, dins una carpa conjunta de "Productes de Proximitat", una cadira, taulell-mostrador (200x80x90cm) i prestatgeria (86x30x160cm) i nom l'empresa, segons el disseny de l'estand.

*En cas de renúncia a qualsevol d'aquests elements, s'ha de notificar a l'ORGANITZACIÓ.

* No es permetrà la venda ni degustació de cap producte de:
-Cervesa i aigua
-Vermut
-Refrescs i tòniques
-Cafè
-Vi i cava

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost.

La decoració bàsica serà uniforme per a tot l'estand. Cada expositor, en el seu espai interior, podrà utilitzar el seu logotip i material promocional.

L'organització s'encarregarà tant de la instal·lació de les diferents carpes, com de proveir a les diferents parades d'aquells elements de suport que estiguin inclosos dins de les propostes de participació.

Es disposa de 12 espais per productes de proximitat.

CRITERIS DE SELECCIÓ D'EMPRESES

1.Qualitat dels productes: els participants hauran de ser productors i/o elaboradors directes, preferiblement amb algun segell de qualitat reconegut pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. EN CAP CAS S'ADMETRAN DISTRIBUÏDORS I/O REVENEDORS.
2.Distribució territorial: les empreses participants seran escollides garantint-ne al màxim l'equilibri territorial.
3.Distribució sectorial: les empreses seran escollides mantenint un equilibri sectorial (productes).
4.Varietat de producte de les empreses participants. En cas de tenir molta demanda per part d'un sector determinat, es limitarà el nombre d'empreses per tal de no provocar una sobre oferta.
5.Seran GSR i l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona qui donaran el vistiplau a les empreses que compleixin els requisits demanats.
6.Les empreses seleccionades hauran de fer l'ingrés en el termini indicat per l'organització.

COST DE PARTICIPACIÓ

Cost per espai: 1.050€ + 21% IVA

INSCRIPCIONS

Si esteu interessats a participar, heu d'enviar el formulari, emplenat, per e-mail a Berta Blanc, berta@grupgsr.com .

Un cop acceptada la vostra sol·licitud de participació, us facilitaran un número de compte per poder fer el pagament de la inscripció.ç

Les ubicacions s'adjudicaran per ordre d'inscripcions: a les quatre primeres empreses inscrites, se'ls hi adjudicaran les cantonades. La resta seran ubicades, correlativament, en els 8 espais restants.

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

Data límit d'admissió de sol·licituds: 3 de SETEMBRE de 2019.

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Maria Camino
Àrea de Solucions Sectorials | Cap del sector Fine Food
maria.camino@gencat.cat

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei