Prodeca Generalitat de Catalunya

MISSIÓ COMERCIAL PERÚ
Lima (Perú) 24 a 26 de setembre
Promoció combinada Perú: EXPOALIMENTARIA | Missió Comercial

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza una PROMOCIÓ COMBINADA a Perú consistent en:

  1. Organització de la participació d'empreses catalanes a la fira EXPOALIMENTARIA PERÚ 2018, que se celebra el dies 26 a 28 de setembre a Lima (Perú). (veure convocatòria)
  2. Missió comercial per a empreses catalanes del sector de l'alimentació i begudes. 24 a 26 de setembre.

MISSIÓ COMERCIAL PERÚ

Missió comercial destinada al sector d'alimentació i begudes a Perú. del 24 a 26 de setembre.

Agenda individualitzada per empresa que inclou un mínim de 5/6 visites.

DADES DEL MERCAT

El PIB peruà és positiu i en creixement, i la taxa d'atur ha baixat. Segons el Banc Mundial al 2018 s'espera una acceleració del PIB basada en l'augment de la inversió privada. Aquest fet ha repercutit en un augment del poder adquisitiu de la població i ha potenciat el consum de les famílies i la inversió privada, principalment del sector secundari.

El consumidor:

En els propers anys Perú es pronostica com a referent en el sector alimentari de Llatinoamèrica gràcies a l'augment de la classe mitjana i a la consolidació de la gastronomia gourmet, en gran part, afavorida per reputats xefs que lideren els rankings dels millors restaurants de la regió.

El consumidor s'està tornant més sofisticat i exigent i cerca productes nous, tant nacionals com internacionals, i alhora demanda productes de major qualitat.

La distribució:

Els supermercats, la font principal de productes alimentaris importats, constitueixen el 30% del mercat alimentari minorista i son els principals agents per arribar a consumidors de mitjana i alta ingressos. En la majoria de casos importen directament els productes d'alta qualitat per obtenir marges més elevats.

Exportacions catalanes:

En l'últim any les exportacions catalanes d'aliments i begudes a Perú s'han incrementat en un 37,65% i en els últims cinc anys acumulen un creixement de més del 162%. Els productes més exportats son el cacau i les seves preparacions, els productes de pastisseria, el vi, les conserves de fruita, els articles de confiteria i l'oli d'oliva.

Alhora, els productes catalans que han experimentant major creixement en exportació a aquest país han estat: el peix, les conserves de fruita, els productes làctics, la fruita seca, els olis d'oliva i els productes de confiteria.

COST DE PARTICIPACIÓ

Cost de la missió comercial: 900€ +IVA

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

Data límit de sol·licituds: 29 de juny de 2018

Drets d'incripció: 400 €

L'empresa es considerarà admesa una vegada hagi enviat la sol·licitud de participació, dintre del termini indicat i hagi abonat els drets d'inscripció. l'import restant s´haurà d'abonar abans del 30 de juliol de 2018.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

MÉS INFORMACIÓ

Per a inscripció i/o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat


Tel.  93 552 48 20 

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei