Prodeca Generalitat de Catalunya

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM IN AFRICA
Accra (Ghana), 29-30 d'octubre de 2018

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació d'empreses catalanes en el primer International Business Forum in Africa, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d'octubre a Accra (Ghana).

International Business Forum in Africa és un esdeveniment de negocis que organitza Prodeca en col·laboració amb Acció, el Consell de Cambres de Catalunya, Foment del Treball i Pimec. L'objectiu és reunir empreses catalanes del sector agroalimentari amb compradors de diferents mercats africans, per a generar contactes comercials i fluxos de negoci.

SECTORS D'INTERÈS

 1. Alimentació: carnis, fruita, olis, vins, conserves, dolços, additius, aromes alimentaris, ingredients, llavors, cereals, alimentació infantil, lactis de llarga caducitat
 2. Desenvolupament rural: maquinària agrícola, tecnologia de reg, preparació de conreus, enginyeries agràries

PROGRAMA PREVIST

 1. Diumenge 28 d'octubre
  Arribada dels participants
 2. Dilluns 29 d'octubre
  Inauguració
  Conferències temàtiques:
     * Seguretat alimentària
     * Distribució minorista a Europa i Àfrica
  Dinar networking
  Jornades B2B per àmbits
 3. Dimarts 30 d'octubre
  Jornades B2B per àmbits

PAÏSOS CONVIDATS

 1. Angola
 2. Camerun
 3. Costa d'Ívori
 4. Etiòpia
 5. Ghana
 6. Guinea
 7. Kènia
 8. Libèria
 9. Mali
 10. Moçambic
 11. Níger
 12. Nigèria
 13. República de Botswana
 14. República del Congo
 15. República Democràtica del Congo
 16. Senegal
 17. Sierra Leone
 18. Sudàfrica
 19. Sudan
 20. Tanzània
 21. Zàmbia
 22. Zimbabwe

ORGANITZACIÓ DELS B2B MEETINGS

Les empreses catalanes participants disposaran d'una agenda de trobades  amb els importadors i distribuïdors segons família de producte.

Els B2B meetings se celebraran en els espais de reunió habilitats, i tindran una durada aproximada de 30 minuts.

Els idiomes en què es desenvoluparan els B2B meetings seran anglès i francès principalment. L'organització no es farà càrrec de la contractació de serveis de traducció/interpretació, que aniran a càrrec de l'empresa participant, en cas necessari.

Cada empresa participant disposarà de:

 1. Espai per a reunions
 2. Agenda de reunions
 3. Informació comercial dels països convidats
 4. Suport dels membres de l'organització

COST DE PARTICIPACIÓ

El cost de participació per empresa és de 1.200€ + IVA.

Aquest import inclou agenda de reunions i accés als dos dinars i un sopar amb els compradors participants previstos en el programa.

Aquest import no inclou vols, ni allotjament, ni desplaçaments ni gestió de visats.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Podran participar empreses radicades a Catalunya, o bé que disposin de planta productora a Catalunya dels sectors:

 1. Alimentació
 2. Desenvolupament agroalimentari
Un cop realitzada la inscripció, l'empresa rebrà un formulari que haurà d'omplir amb tota la informació requerida sobre el seu perfil d'empresa i productes.

Abans de la celebració del International Business Forum in Africa, Prodeca convocarà una reunió de treball amb les empreses inscrites per a facilitar informació sobre l'organització de l'esdeveniment, fitxes de perfil dels compradors participants així com les agendes que s'hagin confeccionat.

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS I PAGAMENT

Les empreses interessades a participar a International Business Forum in Africa hauran d'omplir el formulari d'inscripció i remetre'l a Prodeca, amb el pagament dels drets d'inscripció, abans del 31 de juliol de 2018.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat els drets d'inscripció. Prodeca emetrà la factura corresponent.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

MÉS INFORMACIÓ

Per a inscripció i/o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació, us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Susanna Barquín
sbarquin@gencat.cat

Tel. 93 552 48 20

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei