Prodeca Generalitat de Catalunya

ISM 2018
Colònia (Alemanya), 28 al 31 de gener

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca organiza la participació d'empreses catalanes a la fira ISM, que se celebra a Colònia (Alemanya) del 28 al 31 de gener de 2018.

DADES DE LA FIRA I PERFIL DEL VISITANT

ISM és la fira més gran del món per als dolços i snacks. Cada any, reuneix el sector internacional per a presentar les últimes tendències i nous productes.

Entre els expositors, es troben fabricants i distribuïdors de xocolates, dolços, pastisseria, galetes, aperitius, snacks de fruites i verdures, entre d'altres. Pel que fa als visitants, s'hi troben compradors minoristes i majoristes de dolços i importadors d'alimentació i begudes, supermercats, catering, restauració, proveïdors de food-service, pastisseries, operadors cash & carry, cadenes, plataformes online, operadors de vending, entre altres, tant d'àmbit regional com internacional.

DADES DE L'EDICIÓ 2017

 1. Organitza: Koelnmesse GmbH
 2. Recinte firal: Cologne Exhibition Centre
 3. Espai d'exposició:    110.000 m2
 4. Núm. d'expositors:       1.647 de 68 països
 5. Núm. de visitants:      38.000 de 143 països

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Prodeca posa a disposició de les empreses catalanes fabricants de dolços i snacks un espai d'exposició sota la marca Catalunya, amb l'objectiu de contribuir a la promoció comercial d'aquest sector.

Cada empresa disposarà d'un estand amb magatzem, taula, cadires, taulell-mostrador i prestatgeria o vitrina (segons disseny final) per a exposició de producte.

Prodeca lliurarà l'estand amb una decoració bàsica, uniforme per a tots els estands de Catalunya. Els expositors, si ho creuen convenient, podran adaptar el seu estand, sempre que ho comuniquin prèviament a Prodeca, i n'assumeixin els costos corresponents.

Si l'empresa expositora opta per l'adaptació del seu estand, en qualsevol cas, aquesta no podrà afectar els elements gràfics bàsics d'identificació (identificació gràfica de l'empresa, imatge de Catalunya).

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost.

L'empresa estarà inclosa en el catàleg de fira.

El personal de Prodeca destinat a l'organització de l'estand donarà suport als expositors abans i durant la celebració de la fira.

TRANSPORT DE LES MOSTRES

Prodeca assumeix el cost de transport d'anada de mostres per a ús exclusiu d'exposició a la fira, fins a un màxim d'1 m3 per empresa, des del magatzem del transportista assignat per Prodeca fins al recinte firal. Prodeca comunicarà les dades del transportista assignat a les empreses inscrites.

No s'hi inclouen assegurances, aranzels, despeses d'importació o altres, en cas que n'hi hagi, ni transport de tornada. El transport de mostres que no estiguin destinades a exposició a l'estand, o l'excés de mostres, anirà a càrrec de l'expositor. Les empreses hauran de ser presents el dia de muntatge per a recepcionar el seu producte.

En el cas que una empresa opti per un servei de transport diferent a l'assignat per Prodeca, haurà d'assumir tots els costos que se'n derivin i gestionar tots els tràmits corresponents, inclosa la recepció de producte el dia de muntatge de la fira.

COST DE PARTICIPACIÓ

 1. Cost per estand de 12m2: 4.100€ + IVA
 2. Cost per estand de 24m2: 8.200€ + IVA
En el cas que una empresa requereixi de metratge diferent, es pot posar en contacte amb Prodeca per a estudiar el seu cas.

Les empreses que vulguin optar a cantonada, podran fer-ho amb un cost addicional de 300€. S'acceptaran peticions segons disponibilitat, i es realitzarà un sorteig per a assignar-les.

ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

Data límit d'admissió de sol·licituds: 28 de juliol de 2017

Drets d'inscripció: 1.300 € + 21% IVA

L'empresa es considerarà admesa una vegada hagi enviat la sol·licitud de participació, dintre del termini indicat, i hagi abonat els drets d'inscripció. L'import restant s'haurà d'abonar abans del 30 de novembre de 2017.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació perdrà el 100% del que hagi abonat. L'organització es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

L'organització es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat de la fira. En el cas que hi hagi una demanda d'espais superior als ofertats, s'aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds.

PARTICIPACIÓ LLIURE

Les empreses que participen en aquesta fira amb estand propi i de disseny lliure poden incorporar la imatge Catalonia the land of Barcelona en l'espai elevat del seu estand.


Les condicions per a incorporar aquesta imatge són les següents:
 1. L'empresa ha d'estar radicada a Catalunya i ha de ser productora o fabricant dels productes que hi exposi
 2. La participació a la fira ISM per part de l'empresa ha de ser directa, sigui individualment o de manera agrupada amb altres empreses catalanes.
 3. L'empresa ha d'omplir el formulari d'inscripció abans del 17 de juliol
 4. L'empresa interessada ha de facilitar al dissenyador adjudicatari de Prodeca el disseny del seu estand per a estudiar conjuntament la millor adequació tècnica per a la incorporació de la imatge Catalonia the land of Barcelona
Prodeca abonarà a l'empresa inscrita l'import de 1.200 € + IVA, i es farà càrrec de les despeses corresponents a disseny, impressió i col·locació de la imatge.

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte a la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Jordi Redón
Cap de l'Àrea Comercial, Nous projectes i Assessorament

93 552 48 20 - 675 78 32 97
jredon@gencat.cat

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei